Rezső forrás (Rudolfsquelle), Sopronkeresztúr

Sopronkeresztúr lakott területétől északra, a kópházi határátkelő közelében található, a JUVINA ásványvíz palackozó üzem mellett. Megközelíthető a B61-es útról a Juvinastrasse felé letérve, illetve Harka felől a jelölt kerékpáros útvonalon, Sopronkeresztúr felől pedig a R62, B47 kerékpáros útvonalakon.

Az ásványvizet már a rómaiak is használták, és hosszú évszázadokon keresztül volt itt szabad hozzáférés a vízhez. Ma palackozóüzem is működik itt, Ausztria egyik legnépszerűbb ásványvízét, a JUVINA-t itt palackozzák. A szabad hozzáférés manapság is biztosított, zárt épületen belül több csapon lehet palackokat, kannákat tölteni ásványvízzel.

GPS koordináták:
szélesség: 47° 37' 9.72"
hosszúság: 16° 37' 10.79"
Nagyobb térkép

GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu


GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu GePaRdLaCeE: Rudolfquelle - indafoto.hu

Készítette: PSTD Production © 2018 - partystudio[at]outlook.com